Verhoillut huonekalut Ajankohtaista
     
Verhoillut huonekalut

Suomalainen Softcare-hoitosarja sisustustekstiilien suojaukseen ja puhdistukseen.
Softcare verhoilusuoja hylkii tehokkaasti kaikenlaista likaa ja se sopii kaikille tekstiileille. Softcare sisustustekstiilien vaahtopesu poistaa vaikeatkin tahrat. www.softcare.fi

Kankaat

- Perushoitona imurointi ja tuuletus.
- Noudata aina päällisessä olevaa pesumerkkiä.
- Lateksipohjaiset kankaat saa puhdistaa vain kuivapesulla. Kts. pesumerkintää!
- Käsittele tahranpoistossa aina vain tahran alue.
- Yritä poistaa kiinteät tahrat kaapimalla varovasti tylpällä veitsellä.
- Vältä valkaisevia puhdistusaineita, liiallista veden käyttöä, etenkin yhdistettynä hankaamiseen, hankauslevyjä, liuottimia ja vahvasti emäksisiä/happamia pesuaineita.

Huom! Oikeaa puhdistustapaa voit kokeilla huonekalun mukana tulevaan Asko palvelee näytteeseen. Voit kokeilla myös kalusteesi kohtaan, joka ei näy käytössä.Nahat

- Nahkaa hoidetaan kostealla, puhtaalla kankaalla pyyhkimällä ja tarvittaessa tuulettamalla ja imuroimalla. Luonnonmateriaalina nahka vain pehmenee ja paranee käytössä.
- Tahroja voit yrittää poistaa mietoon saippuaveteen kostutetulla pyyhkeellä tai sienellä, älä kuitenkaan hankaamalla.
Vältä liuottimia, hankausaineita ja voimakkaasti emäksisiä/happamia pesuaineita. Myymälöistämme on saatavilla erityisesti huonekalunahan puhdistukseen tarkoitettuja aineita.

Keinonahat

- Pyyhi keinonahat tarvittaessa nihkeällä tai kostealla pyyhkeellä. Käytä kostutukseen vettä, jossa on astianpesuainetta (ei konetiskiainetta !). Kokeile voimakkaisiin tahroihin laimentamatonta asianpesuainetta. Kuivaa pinta.